Dating feitjes

feitjes over dating

In de afgelopen 20 jaar is er veel veranderd. Waaronder ook de manier waarop wij dates maken. Online daten is namelijk door de jaren heen steeds gegroeid in populariteit en dit doet het nog steeds! Zo is tegenwoordig, jong en oud lid van een dating site. Waar jongeren kiezen voor Apps en hippe social communities. Kiezen 50plussers massaal voor sites als, seniorengeluk en 50plusmatch. Deze datingsites bieden de 50plussers meer gebruikersgenot, veiligheid en natuurlijk succes!

Door dat steeds meer 50-plussers nu ook internet dating een kans geven. Leek het mij leuk, eens een top 10 feiten over online daten te publiceren. Zo leert u alle leuke feitjes over de online dating wereld kennen.

10 feiten over online dating

  • Wist u dat in het jaar 1995 de eerste dating website al is opgericht? Dit houdt in, dat er al ruim 23 jaar succesvolle relaties ontstaan via het internet.
  • Dat er constant meer 50 plussers opzoek gaan naar een relatie, online? En wist u dat maar liefst 1 op de 5 daters er een serieuze relatie aan overhoudt!
  • Wist u dat er per maand ongeveer 2,3 miljoen Nederlanders inloggen op dating websites op zoek naar een nieuwe relatie.
  • Het gemiddelde bericht verstuurt via een datingsite slechts 11 woorden bevat.
  • Mensen met online dating vaak met meerdere mensen tegelijk praten en flirten. Terwijl in het offline daten, komt dit bijna niet voor.
  • Wist u dat, er meestal voordat er telefoonnummer worden uitgewisseld ruim 27 berichten over en weer gestuurd worden.
  • Wist u dat dating sites prijzen kunnen winnen? Zo is 50plusmatch bijvoorbeeld als beste getest door het tv-programma “kassa”. Ook heeft de site de Thuiswinkel Awards gewonnen, in de categorie beste datingsites.

Tot slot hebben wij nog een leuk “wist u datje”, namelijk; Wist u dat u nooit te oud bent om online te daten? Hier dient u namelijk wel rekening mee te houden.

Te oud om te daten?

We horen namelijk nog vaak van mensen, dat ze zich te oud voelen voor een dating site. Maar niks is minder waar, sterker nog de afgelopen 5 jaar is het percentage single 50plussers op de gemiddelde site sneller gestegen, dan het aantal gebruikers onder de 50.

Dit houdt in dat het online daten juist steeds populairder wordt onder de 50plussers. Ook de populaire 50plus datingsite 50plusmatch meldde al dat het gebruik van hun dating app met 20% was gestegen.

Al met al goede tekenen waarom alle single 50plussers het zouden moeten proberen. Maak dus nu jouw gratis account aan op seniorengeluk, 50plusmatch of Ourtime. Zo kan jij veilig daten met andere 50plussers!