Een goede indruk met uw profielfoto

50plus dating profiel foto

Wanneer u als 50plusser opnieuw besluit te gaan daten, is dat natuurlijk erg spannend, vooral als u lang gebonden bent geweest. Dit omdat er veel veranderd is in de dating wereld en tegenwoordig date vrijwel iedereen via internet.

Gemakkelijk, want men hoeft er het huis niet voor uit, om iemand te leren kennen. Maar bij welke site meld u zich aan? Kiest u voor seniorengeluk, één van de meeste actieve 50 plus dating sites. Of voor 50plusmatch, waar 99% van de klanten de site aanbeveelt. Of wellicht is Ourtime een goede optie, vanwege zijn unieke groepsactiviteiten. Er zijn vele opties, maar allen hebben hun kwaliteiten.

Echter hebben Datingsites een paar dingen in gemeen wilt u er succesvol op zijn. 1 van die dingen is een profielfoto. Hier krijgen andere gebruikers van de 50plus dating site namelijk hun eerste indruk van u. Kies deze foto dus altijd zorgvuldig en zorg dat deze uzelf goed reflecteert. Om u te helpen de juiste foto te kiezen, hebben wij dit artikel geschreven.

Waarom is je profiel foto belangrijk?

Zoals ik u eerder al vertelde, is een profiel foto erg belangrijk op een datingsite. Hier krijgen andere single 50 plussers namelijk hun eerste indruk van u. Daar waar je voorheen elkaar op straat ontmoette en direct een eerste indruk had. Moet u het tegenwoordig met een profiel foto en een profiel tekst met karakter eigenschappen doen. Om deze reden is het noodzaak dat een goede foto uitzoekt voor uw profiel. Zodoende kan iedereen u duidelijk zien en hun eerste indrukkingen. Enkele tips voor een goede foto zijn:

  • Goede kwaliteit foto
  • Duidelijke foto
  • Uitsluitend uzelf op de foto
  • Wees uzelf

De beste tip die wij eigenlijk kunnen geven is, vraag een vriend om hulp. Zij kennen u persoonlijk en kunnen daarom het beste oordelen wat een leuke foto is die uw karakter reflecteert.

Liever geen profiel foto?

Toch liever online daten zonder profiel foto? Dat is natuurlijk volledig uw keuze. Echter willen wij u er wel op attenderen dat profielen met een foto tot wel 300% meer bezoekers op hun profielpagina ontvangen. Wij snappen dat privacy voor sommige mensen een struikelblok is, om foto’s online te zetten. Maar bij betrouwbare partijen als 50plusmatch, Ourtime en Seniorengeluk hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Deze dating sites zullen uiterst discreet met uw foto omgaan.

Meerdere profielfoto’s uploaden

Geweldig natuurlijk, dat je tegenwoordig op de meeste vijftigplus datingsites meerdere profiel foto’s kunt uploaden. Bij 50plusmatch mag je er zelfs 10 uploaden! Wat voor foto’s kan ik daar dan het beste plaatsen, hoor ik u denken. Nou, dat is een stuk simpeler. Daar een profielfoto fungeert als een eerste indruk, zijn uw profielbezoekers al geïnteresseerd in u als ze al uw foto’s willen zien. Dit geeft dus een unieke kans meer van uzelf te laten zien. Plaats foto’s van uw bezigheden, hobby’s en andere passies, dit geeft mensen altijd een positief beeld.