50plusmatch review

50plusmatch review

50PlusMatch is een datingsite speciaal voor de actieve 50-plussers, die opzoek zijn naar een serieuze relatie of goede vriendschap. Door de bijna 100.000 actieve 50plus leden en de vele onderscheidingen, behoort 50 Plus Match absoluut tot de top binnen deze doelgroep!

De website is veelzijdig en tegelijk erg gebruiksvriendelijk. Ook is er een community voor activiteiten, en gebruiken ze "de online quiz" voor laagdrempelig contact met andere leden. bovendien kunnen gratis en betaalde leden met elkaar communiceren

Kortom, op 50 plusmatch kunt u dus op een eenvoudige manier in contact komen met 50plussers uit uw eigen regio. En zoals eerder gezegd is 50Plusmatch zowel geschikt voor liefde, als voor vriendschappen. Zo kunnen gebruikers via 50plus match niet alleen een man of vrouw leren kennen voor een relatie. Actieve ouderen opzoek naar een leuke vriendschap zijn hier ook vertegenwoordigd! Hierdoor kunt u tijdens uw zoektocht op een eenvoudige manier uw (nieuwe) liefdespartner leren kennen, of vriendschappen sluiten.

Schrijf je nu GRATIS in »

50PlusMatch review inhoud:

Kansen op een ontmoeting

50plusmatch is verscheiden keren als best getest door verschillende consumenten organisatorisch. Niettemin werd deze 50 plus datingsite door het televisie programma "Kassa", als best getest. Daarmee onderscheid 50 plus match zich van vele andere grote dating sites, die volgens het zelfde consumentenonderzoek, ruim onder de maat scoorden.

Op het internet lees je vele succesverhalen terug van klanten, en is 99% van heb tevreden. Daarnaast komen er vele nieuwe relaties en vriendschappen tot stand, uit de ruim 5 miljoen berichten die er per jaar worden verstuurd via de site. Dit bevestigd dat 50plus match terecht tot één van de beste datingsites in Nederland behoort.

Oftewel, op 50plusmatch is de kans op een ontmoeting groot. Vele 50plussers zijn via deze site actief opzoek naar een langdurige relatie of vriendschap. Dus bent u een alleenstaande 50plusser opzoek naar een leuke date, serieuze relatie of een nieuwe vriendschap? Schrijf u dan gratis in op 50plusmatch, en maak direct contact met gelijkgestemde bij u in de buurt.

50 plus match dating

50PlusMatch: Hoe werkt het?

Gratis Inschrijven

Inschrijven op de site is vrij eenvoudig. Zodra u naar de site gaat, ziet u aan de linkerzijde, de “aanmeld-box”. In deze “aanmeld-box” worden u een aantal vragen gesteld, namelijk;

 • Ik ben een … Deze vraag is te beantwoorden door het “mannetje” of “vrouwtje” aan te klikken met de muis.
 • Ik zoek een … Deze vraag is te beantwoorden door te klikken op “mannetje” of het “vrouwtje”.
 • Nickname … Dit is de profiel naam die u wilt gebruiken. Let er op dat dit dus de naam is die andere gebruikers van de site zien. De gekozen gebruikersnaam kan worden ingevuld in de blanco box recht van de vraag.
 • E-mailadres … Jouw email adres kan worden ingevuld in de blanco box aan de rechter zijde van de vraagen. Uw email adres is Privé, deze is niet zichtbaar op de site en wordt nooit aan derden verstrekt.
 • Wachtwoord … Kies het gewenste wachtwoord en vul dit in, in de blanco box rechts van de vraag. Het gekozen wachtwoord moet uit minimaal 5 tekens bestaan.in te vullen. Dit wachtwoord moet uit minimaal 5 tekens bestaan.
 • Wanner u de bovenstaande velden hebt ingevuld, drukt u op de knop; “Gratis Inschrijven”.

Stuurt de website je niet direct door? Geen zorgen, wellicht is de gekozen nickname niet beschikbaar. Kijk of de site een reden geeft of herzie alle antwoorden en verbeter waar nodig. Klaar? Druk dan wederom op de knop “Gratis Inschrijven”.

Schrijf je nu GRATIS in »

Het beantwoorden van de vragenlijsten

Zodra u de “gratis aanmelden” knop hebt aangeklikt wordt u doorverwezen naar de volgende stap in de aanmelding. Deze stap bestaat uit enkele vragen over uzelf, jouw situatie en uw ideaal beeld. Vul deze vragen met uw volle aandacht in. Deze informatie wordt namelijk gebruikt voor uw profiel en de match-methode van de site.

Klaar met invullen? Druk dan op de oranje knop op naar de volgende stap te gaan.

Nadat u alle vragen hebt doorlopen, komt u op een belangrijk punt van jouw profiel, de profiel foto. Ondanks dat vele liever eerst anoniem op de site rondkijken, adviseren wij iedereen altijd direct een profiel foto te uploaden. Dit omdat profielen met een profiel foto gewoon meer kans hebben andere singles direct aan te spreken. Ook prefereren mensen te zoeken op profielen met een foto, waar jouw profiel dan niet bij zou staan. En dit is zonde, dus neem de kans een goede profielfoto uit te kiezen als jouw profiel foto! Tevens krijgt u later nog de kans meerdere foto’s toe te voegen.

50PlusMatch Mogelijkheden

Verschillende Memberships

Zoals vele dating sites doen, geeft ook 50plusmatch u de gelegenheid uw eigen lidmaatschap te kiezen. Zo kunt u naast een gratis account ook kiezen voor een betaald lidmaatschap voor extra functionaliteiten, die keuze is aan uzelf. Echter hebben betaalde accounts onbeperkte contactmogelijkheden en meer gebruikersfuncties dan een gratis accounts. Dus als gratis lid kunt u prima (beperkt) gebruik maken van deze site. Wilt u ongelimiteerd communiceren met andere leden of gebruik maken van alle functies, dan dient u uw account te upgraden naar een betaald-account.

Gratis lidmaatschap

Dit is eigenlijk het standaard lidmaatschap, zodra u uzelf aanmeldt bij 50plusmatch, start u automatisch met een gratis account. Met een gratis account kunt u bladeren door de profielen van andere en deze eventueel een interesse berichten sturen. Ontvangt u een bericht, dan kunt u deze tevens ook gratis beantwoorden. Zodoende kunt u er kosteloos achter komen of de site bij u past.

Functies Gratis Lidmaatschap:

 • Een eigen profiel maken
 • Tot wel 10 foto's bij uw profiel plaatsen
 • Uw eigen zoek profiel maken
 • Onbeperkt zoeken naar andere gebruikers
 • Oproepen lezen
 • 10 interesse berichten versturen per dag
 • Gratis reageren op berichten van betaalde gebruikers

Betaald lidmaatschap

Mocht u de site ondertussen onder de knie hebben en wilt u onbeperkt gebruik kunnen maken van alle functionaliteit? Dan wordt het tijd uw account te upgraden tot een betaald account. Met een betaald account kunt u ongelimiteerd gebruik maken van alle voordelen die de site te bieden heeft. De prijzen voor een volledig lidmaatschap beginnen al vanaf €7,95 per maand!

Eenmaal overgestapt naar een betaald lidmaatschap, dan kunt u gebruik maken van de volgende extra functies;

 • Alle gratis functies van de site
 • Persoonlijke berichten versturen
 • Zien wie uw profiel heeft bekeken
 • Onbeperkt interesse berichten versturen
 • Het zoekprofiel van andere 50plussers bekijken
 • Gebruik van de chat functie
 • Gebruik maken van Things2Share
 • Een evenement organiseren voor leden
 • Zien wie er gratis of betaald lid is

Een account upgraden doe je door op de tekst: “Volledig Lidmaatschap” in het blauwe balkje bovenaan de pagina te klikken.

50PlusMatch Premium Prijzen

Opties Totale Kosten Kosten p/mnd Korting
1 maand 24,95 € 24,95 € -
3 maanden 44,85 € 14,95 € -40%
6 maanden 59,70 € 9,95 € -60%
1 jaar 95,40 € 7,95 € -68%

Schrijf je nu GRATIS in »

Gebruiksgemak

50Plusmatch staat bekend als een gebruikersvriendelijke dating site. Zo is het inschrijven vrij simpel en zo ook alle functies in het leden gedeelte. In 1 oogopslag krijg u een duidelijk beeld van de site. Fijn, want niemand houdt van zoeken op een datingsite!

Overige informatie met betrekking tot voorwaarden en privacyregels, zijn ook allemaal snel gevonden. Zo weet u met 50plusmatch precies waar u aan toe bent. Mocht u toch een vraag hebben of iets niet kunnen vinden? Geen zorgen, de site beschikt over een uitgebreide veel gestelde vragen sectie. Mocht u er dan toch nog niet uit komen, dan kan u gemakkelijk even de klantenservice contacten.

Sinds enige tijd beschikt de site ook over een mobiele app, de 50plusmatch dating App. Zo kunnen nu ook de mobiele gebruikers van alle functies genieten. En natuurlijk is alles goed en makkelijk te zien. Want de mobiele App is speciaal gemaakt voor jouw telefoon, hij werkt dus altijd! U kunt de App van 50 plusmatch downloaden via de Apple Store of de Google Play Store.

50plusmatch Dating App

In 2017 heeft 50plusmatch een Dating App gemaakt. Hiermee wilde zij gehoor geven aan de vraag van de constant groeiende groep mobiele gebruikers, om meer gebruikersvriendelijkheid op mobiele apparaten. En deze mobiele App is ze goed afgegaan, want zijn na bekendmaking van de App bijna 40% van de leden de App gaan downloaden! En heden ten dage is dat aantal gebruikers nog veel groter!

Het maken van de App is uiteindelijk ook erg goed geweest voor het succes van de site. Zo zijn gebruikers van de App erg lang en veel vaker online. Dit heeft geresulteerd in veel meer ontmoetingen via de site en veel meer verstuurde berichten. Al met al wordt de App constant verbeterd en is het in onze ogen een goede dating App om te gebruiken. De App is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store.

Hulp & Klantenservice

De klantenservice van 50plusmatch is vrij uitgebreid. Zo bestaat hij uit een Online klantenservice en een offline klantenservice.

Met een online klantenservice bedoelen we meer de informatie die u zelf online al kunt vinden m.b.t. algemene vragen of problemen. Online vind u op de site een erg uitgebreide “Veel gestelde Vragen” sectie. Onderverdeeld in verschillende categorieën vind u hier 99% van alle mogelijke informatie gezocht. Tevens staan onderaan de categorieën nog een opsomming van de 10 meest gestelde vragen in het algemeen.

Staat uw vraag er niet tussen? Geen zorgen, de offline klantenservice staat voor u klaar! Met de offline klantenservice bedoelen we de persoonlijke klantenservice van 50plusmatch. Dit team specialisten is echter uitsluitend te contacten via een contact formulier. Dit formulier is te vinden op de veel gestelde vragen pagina, onder de tekst “contact”. Deze persoonlijke klantenservice staat erom bekend op werkdagen altijd binnen 24 uur jouw mail persoonlijk te beantwoorden.

Hoe veilig en betrouwbaar is 50PlusMatch?

Tegenwoordig is beveiliging van jouw gegevens ook erg belangrijk. Gelukkig begrijpt 50 plusmatch dit en doen zij hun uiterste beste hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. Maar hoe doen ze dit precies?

Uw gegevens

Om de persoonlijke gegevens die u invult op de site goed te beschermen, maakt 50plusmatch uitsluitend gebruikt van een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding is te herkennen aan het groene slotu in de browserbalk. De SSL verbinding voorkomt dat er stiekem iemand mee kijkt en jouw gegevens kan buit maken.

Tevens is 50Plusmatch een betrouwbare partij en zij zullen nummer data aan derden verstrekken.

Eerlijk daten

Eerlijk daten is tegenwoordig ook erg belangrijk, zo zijn er zat verhalen over “neppe” dating sites. Of mensen die zich voordoen als andere op een dating site. Echter is dit bij 50plusmatch niet het geval. Alle nieuwe leden worden handmatig gecontroleerd en bij enige verdenking wordt deze direct geblockt. Zo houden ze de site mooi schoon en bent u altijd verzekerd echt contact te hebben met andere leden!

Keurmerken

Buiten alle veiligheidsmaatregelen is informeren ook een belangrijk punt in veiligheid. Zo weten de gebruikers namelijk altijd waar ze aan toe zijn en eventueel wat ze moeten doen. Hierom is een veilige en goede dating site ook altijd erg transparant.

Voor deze transparantie is in de dating site wereld zelfs een keurmerk te winnen. Het Keurmerk Veilig Daten, dit keurmerk mag jouw dating site dragen als het door alle controles is gekomen. En dit zijn strenge controles! Zo zijn er in Nederland en Belgie slechts enkele sites die het keurmerk bezitten, maar 50plusmatch is er 1 van!

Awards

Tevens heeft de site de Vara Kassa Test doorstaan en heeft hier voor flinke positieve media aandacht gekregen. Dit omdat het programma “kassa” bekend is altijd alles tot op de bodem uit te zoeken. Proficiat voor de site dus!

Ook bezit de site een Thuis Winkel Award gewonnen in de categorie Dating Sites. Dit is wellicht nog wel de mooiste, want dit is een prijs die wordt verkozen door meningen van gebruikers. Dus Kassa is tevreden, gebruikers zijn tevreden, maandelijkse betalingen zijn voordelig en puur gericht op 50plussers. Dit is inderdaad een unieke dating site!

Gebruikersbasis

50plusmatch is een dating site die zich focust op actieve 50plussers. De grootste leeftijdsgroep van leden is tussen de 50 en de 65 jaar oud. De gebruikers van de site zijn veelal opzoek naar contact in de brede zin van het woord. Hierbij moet u denken aan nieuwe vriendschappen. Maar zeker ook aan nieuwe relatie’s en gezellig uitjes.

De verhoudingen tussen mannen en vrouwen liggen goed, met 49% vrouw en 51% man. Het exacte ledenaantal is niet bekend. Verschillende bronnen doen blijken dat dat 50plusmatch op zijn minst 100.000 actieve Nederlandse gebruikers zou moeten hebben.

Schrijf je nu GRATIS in »

 

Een reactie plaatsen