OurTime Review

Ourtime is speciaal gemaakt voor alleenstaanden van 50 jaar en ouder. 50plussers die opzoek zijn naar contact in de brede zin, variërend van vriendschap tot een serieuze relatie.

De functies van de site zijn erg uitgebreid en het uiterlijk is erg gebruikersvriendelijk. Mede hier door is Ourtime een van de meest populaire dating sites voor 50plussers. Tot de functies van de site behoren onder andere; met de hand geselecteerde dagelijkse matches, chatten, discreet verbinding maken via sms of telefoon, digitale geschenken versturen, andere gebruikers toevoegen aan uw favorieten en nog veel meer!

Tevens bezit Our Time een uniek algoritme dat de site persoonlijk voor u afstemt. Zodoende vergroot uw gebruikersgemak naarmate u het meer gebruikt!

Bent u een single van 50 jaar of ouder en opzoek naar (nieuwe) liefde of vriendschap? Dan zijn de vele groepsactiviteiten voor singles, die OurTime organiseert, de ideale manier om in contact te komen met andere singles van 50 plus!

Benieuwd wie er via deze site opzoek zijn, en of u bij de gebruikersbasis past? Schrijf u dan gratis in en blader wat door de vele gebruikersprofielen om te zien of u hier mogelijk een geschikte partner kunt vinden.

Schrijf je nu GRATIS in »

OurTime review inhoud:

ourtime dating

OurTime: Hoe werkt het?

Gratis Inschrijven bij OurTime

Inschrijven is een vrij eenvoudig en kort proces. Het registratie proces van Ourtime is verdeeld in enkele stappen. Waaronder; uw gebruikersnaam (de naam die andere leden van u zien), uw gewenst wachtwoord, uw geboortedatum, woonplaats, seksuele voorkeur en natuurlijk uw email adres.

Na het invullen van deze gegevens kunt u, uw profiel foto uploaden. Gevolgd door een korte introductie van uzelf, uw hobby’s en interesses. Zodra u dit proces heeft doorlopen bent u lid.

Direct na het inschrijven krijgt u de kans om te kijken naar de foto’s van de eerste 10 potentiële matches. Bevalt het, dan kunt u direct een gesprek starten!

Tevens heeft de site tegenwoordig een aantal nieuwe functies geïntroduceerd. De functies zijn allen gericht op nog betere matches maken, dus maak er zeker gebruik van!

Schrijf je nu GRATIS in »

OurTime Mogelijkheden

De site biedt zijn gebruikers vele mogelijkheden, functies en extra's. Al deze functies zijn erop gericht het online dating succes van de gebruiker te verhogen. Enkele van deze functies zijn; Activiteiten, Boos en incognito.

Ourtime houdt goed in de gaten waar u interesse in toont op de site. Zo kunnen zij elke dag betere matches maken. Ook zult u zien dat suggesties van matches en/ of vriendschappen zullen worden getoond op de hoofdpagina. Net zoals u wellicht kent van de Nieuwsfeed Facebook.

Via Ourtime kun je op verschillende manieren met een andere gebruiker in contact komen. Dit namelijk via het sturen van een flirt, om zo zijn of haar aandacht te krijgen. Het versturen van een chat of tekst bericht of natuurlijk het versturen van Sweethearts. Dit heeft iets weg van de bekende “buz” of ”knipoog”, waarmee u de andere gebruiker op de hoogte kan stellen van uw interesse. Al met al genoeg manieren om in contact te komen met andere 50plussers op Ourtime!

Verschillende Memberships

Op Ourtime kunt u zowel gratis als betaald lid worden, de keuze is aan u. Het voordeel aan een gratis account is echter dat u dan eerst kennis kunt nemen van de site en zijn functies. Zodoende kunt u profielen bekijken en natuurlijk uw eigen profiel volledig maken. Kortom een goede keuze om kennis te maken van Ourtime!

Mocht u dan toch meer mogelijkheden willen genieten? Dan zou u moeten kiezen voor een betaald abonnement. Het hebben van een betaald abonnement heeft enkele voordelen, te weten;

  • Onbeperkt berichten lezen en versturen
  • Zien wie er allemaal interesse in uw profiel heeft gehad
  • Uitgebreide zoekfilters
  • Alle profielen volledig te bekijken
  • Navigeren door Our Time zonder advertenties
  • Gebruik maken van de site op uw mobiele apparaat
  • Profiteer van de speciale prijzen op de groepsactiviteiten voor singles

OurTime Premium Prijzen

De prijzen voor een betaald account zijn verschillend en hangen af van de looptijd. Zie hieronder een duidelijk overzicht van de huidige prijzen van Our Ttime.

Opties Totale Kosten Kosten p/mnd Korting
1 maand 54,99 € 54,99 € -
3 maanden 116,97 € 38,99 € -40%
6 maanden 173,94 € 28,99 € -60%
1 jaar 227,88 € 18,99 € -76%

Schrijf je nu GRATIS in »

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van de site Ourtime is goed, de site is overzichtelijk en netjes ingedeeld. Zo vinden we op de verwachten plekken de knoppen; inbox, matches, favorieten en natuurlijk de zoekfunctie. Vanaf de hoofdpagina kun je gemakkelijk je weg door de site heen vinden en gemakkelijk nieuwe gesprekken starten.

Wat ook een leuke functie is van Ourtime, is dat ze u dagelijks een overzicht geven van 10 foto’s van eventueel interessante singles. Zo spaart u tijd uit en bent u zeker van minimaal 10 goed suggesties per dag!

Hulp & Ondersteuning

Net als gebruiksgemak is ook klantenservice een belangrijk punt als je zo’n grote datingsite bent. Met zo’n groot leden bestand, komen er namelijk altijd mensen met vragen of suggesties naar voren. En dat begrijpt Ourtime maar al te goed, zo hebben zij een goede klantenservice.

De klantenservice van de site is eigenlijk te verdelen in 2 delen. De vragen die u via de site kunt oplossen en de vragen van persoonlijke aard. Voor de “algemene” vragen kunt u te allen tijde de veel gestelde vragen pagina van de site raadplegen. Hier vind u een grote bron aan informatie over ieder mogelijk “algemeen” vraagstuk.

Degene die graag persoonlijk contact willen over hun account dienen contact op te nemen met de persoonlijke klantenservice, of het Customer Care team zoals de site ze noemt. Dit is een team van account specialisten die dagelijks klaar zit om uw vragen per mail te beantwoorden. Een vraag of suggestie naar het Customer Care team kan worden ingediend via het contact formulier. Welke u vindt links onder de pagina contact. Klik hierop en kies voor de optie: “Contact met het Customer Care Team Klik hier” u wordt vervolgens direct doorgeleid naar het contact formulier. De vragen ingediend worden in vrijwel alle gevallen binnen 24 uur beantwoord.

OurTime veilig en betrouwbaar?

Tegenwoordig is veiligheid op dating sites een grote bezorgdheid van gebruikers. Maar bij Ourtime nemen ze de veiligheid heel serieus! Zo neemt de site vele maatregelen om de veiligheid te vergroten. De beheerders testen de veiligheid van de site ook regelmatig en mede daardoor zijn zij ervan overtuigd dat Ourtime een hele veilige site is!

Gegevens beveiliging

Gegevensbeveiliging is erg belangrijk, zo wilt u niet dat andere mensen uw persoonlijke account in kunnen of erger. Om te kunnen verzekeren dat dit absoluut niet gebeurt bij Ourtime. Maakt de site uitsluitend gebruik van een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding voorkomt dat derden kunnen meekijken en dus gegevens kunnen buitmaken. Zo is te allen tijde alle informatie privé en uitsluitend voor u en de ontvanger te zien.

Veiligheidsmaatregelen

Buiten de SSL-verbinding gaat Ourtime nog verder de gebruikersveiligheid te kunnen waarborgen. Zo hebben zij onder andere een sterk team beheerders en moderators. Het is deze mensen hun werk, non-stop de site te monitoren. Zo controleren zijn handmatig alle aanmeldingen, handmatig alle profiel foto’s en tevens lezen zij de ingevulde teksten op ieder profiel. Zodoende kunnen zij 99% van de niet serieuze gebruikers eruit vissen.

Mocht het team toch een profiel over het hoofd zien, of heeft u alleen twijfels? Meld het dan direct via de button, zodoende kan het team een extra controle uitoefenen. Zo houdt het veiligheidsteam de site schoon en vergroten zij de gebruikersvriendelijkheid tevens ook!

Mocht u ondanks deze informatie toch nog meer informatie willen met betrekking tot veiligheid? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij helpen u graag verder.

Gebruikersbasis

Ourtime is een site speciaal gemaakt voor actieve 50plussers opzoek naar contact in de brede zin. Ourtime leent zich perfect voor deze doelgroep. En hierdoor is er ook zoveel succes onder deze doelgroep op de site. Ourtime is jaarlijks de oorsprong van duizenden nieuwe ontmoetingen. Wel kwamen we af en toe een lid tegen dat afwijkt van de doelgroep, maar dit zijn jongere singles opzoek naar een oudere partner.

De verhoudingen tussen mannen en vrouwen liggen goed. Het exacte totaal aantal leden van de site is niet bekend, maar dat doet er verder niet toe. Het succes percentage van Ourtime zegt namelijk al genoeg!

Schrijf je nu GRATIS in »

 

Een reactie plaatsen