Seniorengeluk

Seniorengeluk

Seniorengeluk is naar eigen zeggen “DE datingsite voor de actieve 50plusser”. De site is speciaal gemaakt voor het maken van nieuwe relaties, nieuwe afspraakjes of nieuwe vriendschappen onder de 50plussers. En de site behoort zeker tot de populairste datingsites onder de 50plussers!

De site is opgericht in 2009 en heeft al snel naam gemaakt als succesvolle dating site. Door de jaren heen is de site gestegen in populariteit, maar daarmee ook de ervaring binnen deze industrie. Zo is de site door de jaren heen steeds veranderd en staat er nu een mooi product. Seniorengeluk blijft innoveren en zo proberen zij steeds betere matches te maken. Hiermee is seniorengeluk een goede dating site om je bij in te schrijven. Mits jij natuurlijk wel 50plusser ben en opzoek naar, vriendschap een relatie of passie.

Schrijf je nu GRATIS in »

Seniorengeluk review inhoud:

seniorengeluk dating

Seniorengeluk: Hoe werkt het?

Gratis Inschrijven

Het inschrijfproces op seniorengeluk is vrij simpel en kan in slechts enkele minuten. Zo zien we direct al op de voorpagina van de site de groene knop INSCHRIJVEN. Door hierop te drukken wordt u direct doorgeleid naar een pagina met een kort inschrijfformulier. Om u gratis is in te schrijven dient u uw profielnaam, persoonlijke e-mailadres en een wachtwoord in te vullen. Klik wederom op de groene knop en u kunt direct van start.

Inschrijving voltooit, dan komt u nu op een pagina terecht met vragen waar u nog wat persoonlijke gegevens kunt aanvullen. Evenals uw karakter eigenschappen, uiterlijke kenmerken, zoekprofiel en natuurlijk uw profiel foto. Zodra u al deze stappen hebt doorlopen en u hebt de mail in uw mailbox bevestigd door te activeren, dan bent u officieel lid van Senioren Geluk.

Echter kunt u met een gratis lidmaatschap slechts beperkt gebruik maken van de datingsite. Om alle functies te kunnen genieten dient u een betaald account te nemen. De verschillen tussen de twee abonnementen ziet u hieronder.

Schrijf je nu GRATIS in »

Seniorengeluk Mogelijkheden

Voordelen Gratis Lidmaatschap

Een gratis lidmaatschap bij seniorengeluk is mogelijk. Eerder hebben u al uitgelegd, waar en hoe u kunt aanmelden bij seniorengeluk. Zodra u al deze stappen namelijk doorloopt, bent u al gratis lid.

Functies Gratis Lidmaatschap

 • Gratis Profiel maken
 • Profielen van andere leden bekijken
 • Standaard berichten sturen
 • Foto’s plaatsen en hoofdfoto’s bekijken
 • Zoeken en gevonden worden op alle sites van Safe Dating Networks

Voordelen Betaald lidmaatschap

Je begint zoals ik u al vertelde altijd met een gratis abonnement. Maar bent u dan overtuigd dat seniorengeluk ook bij u past. En wilt u graag genieten van alle voordelen die de site te bieden heeft? Dan wordt het tijd voor een betaald account, zo zal u ook zeker een beter kans op een date hebben!

Functies Betaald Lidmaatschap

 • Alle gratis functies van de site
 • Onbeperkt berichten versturen en lezen
 • FotoZapper gebruiken
 • Alle foto’s van leden bekijken
 • Gebruiken maken van de uitgebreide zoek functie
 • Zoeken op trefwoord
 • Gebruik maken van Things2Share
 • Laatste bezoekers bekijken
 • Gebruik maken van de chat functie

Om jouw account te upgraden tot een betaald account, dien je een betaalpakket aan te schaffen. Deze vind je in een duidelijk overzicht op de betaal pagina terug.

Seniorengeluk VIP Prijzen

Senoirengeluk werkt met een credit systeem. In dit systeem is het de bedoeling dat jij zelf credits aanschaft en met deze credits kun jij dus jouw abonnement kopen. Zodoende bepaal jij dus zelf jouw maandelijks kosten. Mocht jij besluiten direct een VIP abonnement te nemen (wat zeker aan te raden is zodra je de site kent). Kun je hieronder een overzicht zien van de maandelijkse kosten;

Opties Totale Kosten Kosten p/mnd Korting
1 maand 24,99 € 24,99 € -
2 maanden 39,98 € 19,99 € -20%
4 maanden 59,96 € 14,99 € -40%

Schrijf je nu GRATIS in »

Gebruiksgemak

Seniorengeluk is een gemakkelijke website om weg wijs uit te worden. Zo vind je alle nodige informatie op de pagina’s en ook staat alles duidelijk uitgelegd.

Het aanmelden op de homepage is ook vrij simpel. Je wordt duidelijk door het proces geleid en het neemt slechts een paar minuutjes in beslag. Het eenvoudige geldt werkelijk voor de gehele site, het is erg overzichtelijk en goed logisch geordend is tegenstelling tot sommige dating sites.

Seniorengeluk fotozapper

Sinds enige tijd is de fotozapper functie beschikbaar gekomen voor betaalde leden op seniorengeluk. Hiermee laat de site jou foto’s zien van leden die eventueel interessant voor jou zouden kunnen zijn. En dan kun jij drukken op interesse of niet. Met deze nieuwe feature proberen ze meer interactie met de site te krijgen. En zoals veel dat de site probeert lukt het aardig! De leden waren binnen no time actiever aanwezig en ook werden er meer contacten gelegd. Dus zodra u uw betaald account heeft genomen, kijk naar de functie. En geniet van de eenvoud dat tegenwoordig daten mag heten.

Hulp & Klantenservice

De klantenservice is zoals verwacht bij zo een populaire site als seniorengeluk is goed geregeld. Zo heb je twee mogelijkheden een antwoord op een vraag te kunnen, mocht je er eentje tegen komen. Via de site kunt u zelf vrijwel zonder enige moeite de veel gestelde vragen pagina raadplegen. Deze vindt u onderaan de pagina, onder het kopje Klantenservice. Deze uitgebreide veel gestelde vragen pagina is verdeeld in 13 categorieën. Zo doende is hij dus erg overzichtelijk en is vaak de oplossing voor uw vraag al direct gevonden!

Staat uw vraag er niet tussen? Dan wordt het tijd voor optie 2, het contact formulier. De link naar de contact pagina vindt u wederom onderaan de pagina onder het kopje Klantenservice. Zodra u hierop klikt wordt u doorverwezen naar een contact pagina. Hier vindt u direct de nodige blokken om uw gegevens en vragen in te vullen.

Na het verzenden van u contact verzoek, hoeft u alleen nog maar te wachten. De klantenservice zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Hoe veilig en betrouwbaar is Seniorengeluk?

Uw gegevens

Om uw privé gegevens veilig te houden doet seniorengeluk veel aan preventie. Zo maakt Seniorengeluk alleen maar gebruik van het veilige SSL-protocol. Dit protocol is te herkennen aan het slotje in de browser balk. Het SSL-protocol zorgt dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Zo kunt u heerlijk zorgeloos gebruik maken van de site

Overigens is dit een betrouwbare partij en zij zullen nooit data aan derden verstrekken.

Eerlijkheid

Ook op dit punt scoort seniorengeluk weer. Het is een erg transparante site en alle prijzen, privacy regels en voorwaarden zijn gemakkelijk te vinden en te lezen. Zo weten de leden altijd en direct waar ze aan toe zijn. Tevens controleert seniorengeluk ook iedere aanmelding, om zo mensen die zich als een ander voor doen, te onderscheppen.

Voorlichting

Buiten de helaas noodzakelijke procedures die seniorengeluk voert doen zij nog extra moeite de site veilig te houden. Dit doen ze door voorlichting te geven, zo kunnen de gebruikers van de site zelf ook lezen hoe ze veilig kunnen daten en natuurlijk rare situaties direct herkennen.

Gebruikersbasis

De gebruikersbasis van Seniorengeluk wordt eigenlijk al verraden door de naam. De site is namelijk bedoeld voor 50-plussers opzoek naar contact. Onder contact verstaan we, nieuwe vriendschappen, nieuwe afspraakjes, maar ook nieuwe relaties. De site heeft door de jaren heen zijn succes bewezen en is daarom ook erg populair onder zijn doelgroep!

De verhoudingen tussen mannen en vrouwen liggen evenwichtig, met grofweg 50% vrouw en 50% man.

Schrijf je nu GRATIS in »

 

Een reactie plaatsen